Amazfit GTS 4 Goud/Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTS 4 Goud/Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTS 4 Goud/Wit.

Specificaties Amazfit GTS 4 Goud/Wit

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2168EU4N

Omschrijving van de Amazfit GTS 4 Goud/Wit

De Amazfit GTS 4 Goud/Wit is een slim horloge dat jouw activiteiten herkent en jou helpt om je fitnessdoelen te bereiken. Met een automatische registratie van 8 verschillende activiteiten, zoals wandelen of hardlopen, hoef je je geen zorgen te maken over het bijhouden van je trainingssessies. Maar dat is niet alles, dit horloge biedt ook meer dan 150 verschillende trainingsmodi waaruit je kunt kiezen, zodat je altijd de juiste workout kunt vinden die bij jou past. Het prachtige 1,75 inch AMOLED-scherm zorgt ervoor dat je alle informatie duidelijk en helder kunt aflezen. En dankzij de gebruiksvriendelijke Zepp app kun je al je trainingsgegevens gemakkelijk bijhouden en analyseren. Bovendien kun je de route van je training importeren op je horloge, zodat je nooit meer de weg kwijtraakt tijdens je avonturen. En om je gemotiveerd te houden, kun je zelfs je favoriete nummers op je horloge zetten en deze tijdens je training afspelen. De Amazfit GTS 4 Goud/Wit is niet alleen een fitnesshorloge, maar ook een handige metgezel voor je dagelijkse leven. Met de bluetooth-functie kun je telefoongesprekken accepteren en meldingen van berichten bekijken, allemaal vanaf je pols. En terwijl jij je concentreert op je workout, houdt de PPG optische sensor jouw hartslag en stressniveau in de gaten. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want met een volledige acc.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je neemt ook telefoongesprekken aan met de smartwatch. Met de dual-band gps kan het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger bepalen dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je kunt geen eigen apps aan het horloge toevoegen, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Het is niet mogelijk om contactloos te betalen met het horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTS 4 Goud/Wit

Om erachter te komen of de Amazfit GTS 4 Goud/Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 4 Goud/Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 4 Goud/Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals