Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Merk

Apple

Fabrikantcode

MHJE3ZM/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Haal het maximale uit je gezondheid en blijf altijd op de hoogte met de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader. Dit horloge biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling met zijn Starlight Aluminium behuizing en bijpassende Sportband, maar ook geavanceerde functies om je dagelijkse leven te verbeteren. Dankzij de krachtige nieuwe chip reageert de Watch SE (2022) snel en soepel, zonder enige haperingen. Blijf op de hoogte van al je meldingen en beantwoord oproepen rechtstreeks vanaf je pols. Maar dat is nog niet alles - dit slimme horloge kan ook je slaap meten en je trainingen bijhouden. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt volgen, de Apple Watch SE (2022) is er altijd voor je. Maak je geen zorgen als je een duik wilt nemen, want deze Apple Watch is waterdicht en kan zelfs tijdens het zwemmen gedragen worden. En als er ooit een ongeluk gebeurt, herkent de nieuwe bewegingssensor automatisch een auto-ongeluk en stuurt het horloge automatisch een noodoproep naar je noodcontacten. Met de ingebouwde gps-sensor kun je ook je afgelegde afstand bijhouden tijdens het hardlopen, zonder dat je je iPhone nodig hebt. Om gebruik te maken van de 4G-functie heb je een eSim-abonnement nodig, dus zorg ervoor dat je provider deze abonnementen aanbiedt. Deze Apple Watch is geschikt voor polsomtrek.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde Apple usb C-adapter sluit je jouw Apple Watch-oplaadkabel aan op het stopcontact. Je blijft altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de nieuwe chip reageert de Apple Watch SE (2022) snel en zonder onderbrekingen.

Minpunten
  • Apple Watch SE (2022) heeft geen altijd-aan scherm, dus je moet je horloge inschakelen om de tijd of je meldingen te kunnen zien. Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Starlight Aluminium Starlight Sportband + Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals