Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNPP3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Met de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband kun je werken aan je gezondheid en tegelijkertijd op de hoogte blijven van al je meldingen. Dit horloge is voorzien van een nieuwe chip die zorgt voor snelle en vloeiende prestaties. Je kunt moeiteloos reageren op oproepen en al je meldingen bekijken, allemaal vanaf je pols. Daarnaast kun je met dit horloge je slaap meten en je trainingen bijhouden. Een van de fantastische functies van de Apple Watch SE (2022) is dat deze waterdicht is, waardoor je hem zelfs tijdens het zwemmen kunt dragen. Je hebt geen iPhone nodig om je afgelegde afstand tijdens het hardlopen bij te houden, want deze watch is uitgerust met een ingebouwde gps-sensor. Bovendien heeft het horloge een geavanceerde bewegingssensor die in staat is om een auto-ongeluk te herkennen. In zo'n situatie zal het horloge automatisch een noodoproep verzenden en je noodcontacten waarschuwen. Om gebruik te maken van de 4G-functie van dit horloge heb je een eSim-abonnement nodig. Verifieer dus of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Als je je horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of apart een adapter bestellen. Deze Apple Watch is geschikt voor polsen met een omtrek van 13 tot 20 cm. Let op: om Apple.

Pluspunten
  • Je kunt altijd verbinding maken met 4G op je Apple Watch. Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder onderbrekingen dankzij de nieuwe chip. De ingebouwde hartslagsensor meet je hartslag via je pols.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen always-on scherm, dus je moet het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te kunnen zien. De Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 4G 40mm Zilver Aluminium Witte Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals