Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband.

Specificaties Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MKHV3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Met de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband ben je altijd bereikbaar en geniet je van ultieme vrijheid. Dankzij de ingebouwde eSim kun je bellen en al je favoriete apps direct vanaf je Apple Watch gebruiken, zonder dat je iPhone nodig is. Het enige wat je hoeft te doen is een eSim abonnement af te sluiten bij je provider en je bent klaar om te gaan. De Series 7 heeft een groter scherm dan zijn voorgangers, met een 20 procent kleinere zwarte rand. Dit betekent dat je meer ruimte hebt om te typen op het nieuwe digitale toetsenbord, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om berichten naar al je contacten te sturen. En als je Apple Watch Series 7 leeg is, hoef je niet lang te wachten voordat je weer kunt genieten van al zijn functies. Dit model laadt namelijk 33 procent sneller op dan de Series 6. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de 4G functie, heb je een eSim abonnement nodig. Controleer daarom goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: bij dit horloge wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Deze Apple Watch is geschikt voor iedereen die altijd en overal bereikbaar wilt zijn en de vrijheid van een onafhankelijk horloge wilt ervaren.

Pluspunten
  • Je Apple Watch is altijd bereikbaar met 4G. Het always-on scherm is 20 procent groter en 70 procent helderder dan dat van de Series 6. Met het digitale toetsenbord kun je gemakkelijk berichten terugtypen naar al je contacten.

Minpunten
  • Niet alle mobiele providers bieden al eSim abonnementen aan. De Apple Watch werkt niet samen met Android smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 7 4G 41mm RED Aluminium RED Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals