Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband.

Specificaties Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNKQ3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband

Blijf op een revolutionaire manier verbonden en zorg voor je gezondheid met de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband. Dit geavanceerde horloge houdt je op de hoogte van al je berichten en notificaties, terwijl het tegelijkertijd je gezondheid in de gaten houdt. Met de energiebesparende modus gaat de Series 8 maar liefst 36 uur mee, waardoor je twee keer zo lang kunt genieten van alle functies in vergelijking met de vorige generatie, de Series 7. Een opvallende toevoeging aan de Series 8 is de lichaamstemperatuursensor, waarmee je je vruchtbaarheidscyclus kunt bijhouden en menstruatieschommelingen kunt monitoren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd de tijd kunt zien en gemakkelijk je meldingen kunt bekijken. Dankzij de ECG hartslagmeter kun je nauwkeurig je hartslag meten en zelfs hartfilmpjes maken. Dit horloge is waterdicht en stofbestendig, dus je kunt het zonder zorgen dragen tijdens bijvoorbeeld het zwemmen. Met de snellaadfunctie laad je de lege batterij van de Series 8 in slechts 45 minuten op tot 80 procent. Dankzij de hoogwaardige roestvrijstalen horlogekast en de stijlvolle milanese polsband straalt de Series 8 luxe uit. Let op: de 4G functie van dit horloge vereist een eSim abonnement. Controleer daarom goed of jouw provider deze.

Pluspunten
  • Je bent altijd bereikbaar met 4G op je Apple Watch. Dankzij de roestvrij stalen horlogekast en de Milanese polsband van Apple Watch Serie 8 zie je er stijlvol uit. Dankzij de batterijbesparende modus gaat Apple Watch Serie 8 tot 36 uur mee op één batterijlading.

Minpunten
  • Met een Android smartphone kan je geen gebruik maken van de Apple Watch Series 8.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband

Om erachter te komen of de Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Series 8 4G 45mm Goud Rvs Milanese Polsband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals