Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M.

Specificaties Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNHK3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M

Houd je voortgang bij tijdens het sporten met de stevige Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M. Dit horloge van titanium is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen ruige omstandigheden. De Apple Watch Ultra is stofbestendig, waterdicht en perfect voor avonturen in de natuur. Het Trail bandje is licht, dun en kan gemakkelijk worden aangepast tijdens het sporten. Op het grote en heldere scherm van 49 millimeter kun je in één oogopslag al je belangrijkste fitnessgegevens zien, zoals je hartslagzones en snelheid. De batterij van de Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee, zelfs als je de gps-functie gebruikt. De nieuwe gps-sensor is uiterst nauwkeurig en werkt ook goed in bosrijke gebieden of tussen hoge gebouwen. Je kunt de Watch Ultra eenvoudig bedienen, zelfs met natte handen of handschoenen aan, dankzij de grotere kroon en de nieuwe actieknop. Met 4G kun je bellen en berichten versturen zonder dat je iPhone in de buurt hoeft te zijn. Hiervoor heb je echter wel een eSim-abonnement nodig. Controleer dus goed of jouw provider deze abonnementen aanbiedt. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd.

Pluspunten
  • Op het grote en heldere scherm van 49mm zie je tijdens het sporten in één oogopslag al je fitnessgegevens. De batterij van de Apple Watch Ultra gaat tot wel 36 uur mee. Dankzij de waterdichte en stevige horlogekast van titanium houd je jouw Watch om tijdens elke sport.

Minpunten
  • De horlogekast heeft een diameter van 49mm, wat groter is dan de andere modellen van de Apple Watch. Met een Android smartphone kun je Apple Watch Ultra niet gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M

Om erachter te komen of de Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch Ultra 4G 49mm Trail Band Geel/Beige S/M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals