Clean Air Optima CA-807 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Clean Air Optima CA-807. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Clean Air Optima CA-807.

Specificaties Clean Air Optima CA-807

Merk

Clean Air Optima

Fabrikantcode

CA-807

Omschrijving van de Clean Air Optima CA-807

Met de Clean Air Optima CA-807 blijf je altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in je huis. Deze luchtbevochtiger heeft niet alleen een reinigingsfunctie, maar geeft ook via het display aan hoe goed of slecht de luchtvochtigheid is. Dit doet hij door middel van 3 kleuren: oranje voor te droge lucht, blauw voor een goede luchtvochtigheid en wit voor te vochtige lucht. Daarnaast zorgen de roterende schijven in het waterreservoir ervoor dat stof en pollen in het water worden achtergelaten. Maar dat is niet alles! Deze handige luchtbevochtiger helpt ook bij het verminderen van vieze geurtjes, zoals sigarettenrook. Hierdoor verbeter je direct de kwaliteit van de lucht in je huis. Met een waterreservoir van maar liefst 5 liter kan deze luchtbevochtiger de lucht bevochtigen in een ruimte tot wel 70 vierkante meter. Let wel op: een luchtbevochtiger heeft enkele dagen nodig om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen wat sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, want met de Clean Air Optima CA-807 ben je verzekerd van een gezonde en comfortabele luchtvochtigheid in huis. Geniet van een frisse en schone omgeving, waarbij je altijd op de hoogte blijft van de luchtkwaliteit.

Pluspunten
  • Dit apparaat is voorzien van een ingebouwde hygrometer, zodat je altijd op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Het waterreservoir is afneembaar en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen om een aangename geur in huis te verspreiden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Clean Air Optima CA-807

Om erachter te komen of de Clean Air Optima CA-807 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-807 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Clean Air Optima CA-807 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals