Denon DP-400 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Denon DP-400. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Denon DP-400.

Specificaties Denon DP-400

Merk

Denon

Fabrikantcode

DP400BKEM

Omschrijving van de Denon DP-400

Met de Denon DP-400 kun je nu volop genieten van jouw waardevolle platencollectie. Deze platenspeler is voorzien van een handige phono equalizer, waardoor je hem moeiteloos kunt aansluiten op elke versterker of elk systeem met analoge ingangen. Zo kun je jouw favoriete muziek afspelen in de beste geluidskwaliteit. Een unieke functie van de Denon DP-400 is de Auto Speed Sensor. Deze zorgt ervoor dat je platen altijd op een constante snelheid worden afgespeeld, waardoor het geluid zuiver en precies klinkt. Geen vervormingen meer, maar puur luisterplezier. En wanneer je klaar bent met het beluisteren van een plaat, hoef je je geen zorgen te maken over het omlaaghalen van de toonarm. Deze gaat namelijk automatisch weer omhoog, waardoor je jouw kostbare vinylcollectie met zorg kunt behandelen. Met de Denon DP-400 haal je niet alleen een kwalitatieve platenspeler in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Het strakke design en de hoogwaardige afwerking maken van deze platenspeler een echte eyecatcher. Kortom, met de Denon DP-400 haal je het beste uit je platencollectie en geniet je van een unieke luisterervaring.

Pluspunten
  • Met behulp van de phono equalizer kan je de platenspeler aansluiten op elke versterker of elk systeem met analoge ingangen. De Auto Speed Sensor voorkomt ongewenste variaties in de snelheid. De toonarm wordt automatisch omhoog gebracht wanneer een plaat is afgelopen.

Minpunten
  • Op de platenspeler is geen aansluiting voor een hoofdtelefoon te vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Denon DP-400

Om erachter te komen of de Denon DP-400 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Denon DP-400 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Denon DP-400 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals