Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart.

Specificaties Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Merk

Duux

Fabrikantcode

DXHU14

Omschrijving van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Met de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart haal je niet alleen een compacte en energiezuinige luchtbevochtiger in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze luchtbevochtiger verspreidt 250 milliliter zichtbare nevel per uur, waardoor je een aangename luchtvochtigheid kunt creëren in een ruimte tot 30 vierkante meter. Het waterreservoir heeft een ruime inhoud van 2,5 liter, waardoor je minder vaak hoeft bij te vullen. Bovendien is het reservoir eenvoudig te bereiken door de deksel met lederen labeltje op te tillen. Het reservoir kan gemakkelijk uit de bevochtiger worden genomen om bij te vullen, of het nu met gedemineraliseerd water of kraanwater is. Een handige functie van de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is de waterniveau indicator. Deze geeft je een seintje wanneer het waterreservoir bijna leeg is, zodat je altijd op de hoogte bent en op tijd kunt bijvullen. Daarnaast is deze luchtbevochtiger met een geluidsniveau van slechts 34 decibel relatief stil. Hierdoor kun je hem zonder zorgen in de slaapkamer plaatsen, zonder dat het je nachtrust verstoort. Het is echter belangrijk om te weten dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen.

Pluspunten
  • Je mengt geuroliën met deze bevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de kamer. De waterbak is verwijderbaar en kan eenvoudig onder de kraan worden bijgevuld. Dankzij het kleine formaat past deze luchtbevochtiger in elke ruimte.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart

Om erachter te komen of de Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Duux Tag 2 Ultrasone Luchtbevochtiger Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals