Fitbit Inspire 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Inspire 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Inspire 3 Zwart.

Specificaties Fitbit Inspire 3 Zwart

Merk

Fitbit

Fabrikantcode

FB424BKBK

Omschrijving van de Fitbit Inspire 3 Zwart

Houd je gezondheid en activiteit gemakkelijk in de gaten met de Fitbit Inspire 3 Zwart. Deze activity tracker volgt constant je stappen, calorieverbranding en hartslag. Zo kun je in één oogopslag zien of je genoeg beweging hebt gehad. De Inspire 3 houdt ook je stressniveau en slaapscore bij, hoewel deze functies iets minder nauwkeurig zijn dan bijvoorbeeld de Fitbit Versa en Sense. Wanneer je de Fitbit met je smartphone verbindt, kun je de afstand die je hebt afgelegd bijhouden via de GPS van je telefoon. Bovendien ontvang je meldingen en berichten rechtstreeks op je Fitbit. Met een batterijduur van 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken over regelmatig opladen. Als je regelmatig sport, geeft de dagelijkse herstelscore aan of je lichaam klaar is voor een nieuwe workout of dat je nog wat rust nodig hebt. Voor deze functie heb je een abonnement op Fitbit Premium nodig, waarvoor je moet betalen. De Fitbit Inspire 3 Zwart is de ideale metgezel voor iedereen die zijn gezondheid en activiteit nauwlettend wil volgen. Met zijn uitgebreide functies en handige connectiviteit met je smartphone, helpt deze activity tracker je om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken.

Pluspunten
  • Je bent snel op de hoogte van berichten, omdat je berichten en notificaties ontvangt op je smartphone. Na een training kun je in de app je hartslagzones bekijken om te zien hoe de training is verlopen. Met behulp van de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium kun je precies zien of je klaar bent voor je volgende workout.

Minpunten
  • Enkel bepaalde functies werken als je een betaald abonnement op Fitbit Premium hebt. Het heeft geen ingebouwde gps-ontvanger, dus om je route vast te leggen moet je je smartphone bij je hebben.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Inspire 3 Zwart

Om erachter te komen of de Fitbit Inspire 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Inspire 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals