Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel heb je alles wat je nodig hebt om je smartwatch op te laden en je gezondheid in de gaten te houden. Met de Fitbit Versa 4 hoef je je nooit meer zorgen te maken over verkeerde trainingen. Dankzij de Fitbit Premium krijg je dagelijks een herstelscore, waardoor je precies weet wanneer je weer kunt trainen of wanneer je lichaam wat rust nodig heeft. Met maar liefst 40 verschillende sportmodi en een waterdichtheid tot 50 meter, is dit horloge geschikt voor vrijwel elke activiteit. Tijdens je training kun je inzicht krijgen in je data, zoals in welke hartslagzone je zit en hoe intensief je aan het trainen bent. En vergeet niet 's nachts je Fitbit om te houden, zodat je ook kunt meten hoe diep je slaapt. Met de ingebouwde gps hoef je je smartphone niet mee te nemen om je route bij te houden. Na het sporten kun je genieten van een verfrissend drankje, dat je eenvoudig kunt afrekenen via Fitbit Pay. Met de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader bundel ben je helemaal klaar om je gezondheidsdoelen te behalen en tegelijkertijd stijlvol voor de dag te komen. De oplader zorgt ervoor dat je altijd voldoende power hebt om je Fitbit op te laden, zodat je nooit zonder komt te zitten. Kies voor deze bundel en ontdek alle mogelijkheden die de Fitbit Versa 4 te bieden heeft, terwij.

Pluspunten
  • Laad je Fitbit direct op met de bijgeleverde oplader. Dankzij de dagelijkse herstelscore via Fitbit Premium weet je precies of je klaar bent voor je volgende training. Je kunt je portemonnee gerust thuislaten, want met Fitbit Pay kun je contactloos betalen met je horloge.

Minpunten
  • Certain functions only work if you have a subscription to Fitbit Premium.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Fitbit Versa 4 Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals