Garmin Epix Pro Zwart 51mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm.

Specificaties Garmin Epix Pro Zwart 51mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02804-21

Omschrijving van de Garmin Epix Pro Zwart 51mm

De Garmin Epix Pro Zwart 51mm is een onverslaanbare metgezel voor avonturiers en sportliefhebbers. Met een verbluffende batterijduur van maar liefst 31 dagen hoef je je horloge niet vaak op te laden. Dit robuuste horloge met een diameter van 51 millimeter straalt kracht en duurzaamheid uit. Het is belangrijk om een polsomtrek van minimaal 18 centimeter te hebben, zodat het horloge perfect past. Op een kleinere pols komt de schoonheid van dit horloge minder goed tot zijn recht. Het AMOLED-scherm van de Epix Pro is helder, scherp en geeft je de mogelijkheid om moeiteloos door je resultaten en smartphoneberichten te scrollen. Of je nu in extreme omstandigheden bent, zoals op grote hoogtes, in heftige kou of diep onder water, dit sporthorloge blijft altijd betrouwbaar en accuraat prestaties meten. Bovendien ontvang je waardevol advies over hoe je beter kunt trainen en je uithoudingsvermogen kunt verbeteren. Als je regelmatig lange reizen maakt, helpt de Epix Pro je om een jetlag zoveel mogelijk te voorkomen met handige tips. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte lader bestellen om het horloge op te laden via het stopcontact.

Pluspunten
  • Deze Garmin smartwatch heeft een lange batterijduur, dus hoef je hem niet vaak op te laden. Op het heldere AMOLED always-on scherm kun je het scherm op elk moment bekijken. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om dit te verbeteren.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minstens 18 centimeter, kies voor een kleinere polsomtrek de Epix Pro 42 of 47 millimeter. Anders dan de Garmin Fenix 7X Pro, wordt deze smartwatch niet opgeladen met behulp van zonne-energie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Epix Pro Zwart 51mm

Om erachter te komen of de Garmin Epix Pro Zwart 51mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 51mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Epix Pro Zwart 51mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals