Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm.

Specificaties Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02777-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm

De Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm is een indrukwekkende smartwatch speciaal ontworpen voor gepassioneerde sporters. Met dit robuuste horloge kun je nauwkeurig je sportprestaties, gezondheid en slaap meten. Daarnaast biedt Garmin Coach je waardevol advies voor je trainingen en handige tips om goed te herstellen. Dit geeft je een diepgaand inzicht in je uithoudingsvermogen en helpt je overbelasting te voorkomen. Als je regelmatig lange reizen maakt, zal de Fenix 7 Pro je voorzien van tips om een jetlag tot een minimum te beperken. Dit sporthorloge is ontworpen om te presteren onder extreme omstandigheden, zoals grote hoogtes, intense kou en zelfs onderwater. Met een batterijduur van maar liefst 16 dagen hoef je je geen zorgen te maken over het snel leeg raken van de batterij. Bovendien kun je de smartwatch opladen met behulp van zonne-energie, waardoor de batterij nog langer meegaat. Op het altijd zichtbare scherm van 47 millimeter kun je eenvoudig je smartphone meldingen lezen. Het is belangrijk op te merken dat er geen oplader wordt meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Dan kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Je smartwatch laadt op via zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat. Meet je uithoudingsvermogen en ontvang tips om het te verbeteren. Ontvang advies om een jetlag te verminderen wanneer je ver op reis gaat.

Minpunten
  • Dit horloge ziet er het beste uit op een polsomtrek van minstens 18 centimeter, kies voor de kleinere Fenix 7S Pro als je een kleinere polsomtrek hebt. Dit horloge heeft geen helder AMOLED-scherm, zoals de Garmin Epix Pro.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7 Pro Solar Zwart 47mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals