Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm.

Specificaties Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02539-01

Omschrijving van de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm

Met de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm haal je een echt sportershorloge in huis. Dit horloge is perfect voor de fanatieke sporter die altijd op zoek is naar de volgende uitdaging. De Fenix 7S is de kleinere versie van de populaire Fenix-serie en biedt alle geweldige functies die je mag verwachten van een Garmin-horloge. Met het touchscreen van de Fenix 7S kun je eenvoudig door al je apps navigeren. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, zwemmen of klimmen, dit horloge biedt meer dan 40 sportprofielen om uit te kiezen. Het is jouw persoonlijke coach aan je pols die je helpt bij het meten en verbeteren van je sportprestaties. Met de Real-Time Stamina functie kun je je inspanningen meten en krijg je inzicht in je uithoudingsvermogen. Dit helpt je om overbelasting te voorkomen tijdens je activiteit. Daarnaast meet de Fenix 7S ook je stressniveau, waterinname, stappen en slaap. Het horloge heeft zelfs een ingebouwd geheugen van 16 GB, zodat je je favoriete muzieknummers kunt opslaan en altijd kunt genieten van je favoriete deuntjes tijdens het sporten. Daarnaast is de Garmin Fenix 7S bestand tegen extreme omstandigheden. Of je nu de hoogste bergen beklimt of in het meest strenge winterweer traint, dit horloge kan het allemaal aan. En je hoeft je geen zorgen te maken dat de batterij opraakt, want in smartwatch modus gaat de.

Pluspunten
  • Je bewaart je gedownloade kaarten op het horloge zelf. Houd je inspanningen bij en voorkom overbelasting met de Real-Time Stamina. Laat je portemonnee gerust thuis, omdat je contactloos betaalt met je horloge via Garmin Pay.

Minpunten
  • Je laadt deze smartwatch niet op met zonne-energie zoals de Garmin Fenix 7S Sola. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm

Om erachter te komen of de Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Fenix 7S Zilver/Grijs 42mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals