Garmin Forerunner 255S Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 255S Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 255S Roze.

Specificaties Garmin Forerunner 255S Roze

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02641-13

Omschrijving van de Garmin Forerunner 255S Roze

Verhoog je prestaties tijdens het hardlopen met de opvallende Garmin Forerunner 255S Roze. Dit unieke sporthorloge is niet alleen geschikt voor hardlopen, maar ook voor triatlons en andere multisportevenementen. Met slechts één druk op de knop kun je tijdens je training eenvoudig wisselen tussen verschillende sportprofielen. De Forerunner 255S biedt je tijdens het hardlopen realtime updates over je prestaties en waardevolle tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je het horloge ook 's nachts dragen om nog meer inzicht te krijgen in je herstel, gezondheid en trainingsprestaties. Met een indrukwekkende batterijduur van 12 dagen of 26 uur in de sportmodus, kun je vertrouwen op de Forerunner 255S, zelfs tijdens de langste trainingssessies. Het horloge is voorzien van knopbediening, waardoor je altijd de volledige controle hebt. Daarnaast ontvang je ook meldingen van je smartphone op je horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een losse oplader bestellen. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 15 tot 19 centimeter en zal zeker een waardevolle toevoeging zijn aan je sportieve uitrusting.

Pluspunten
  • Verbeter je hardloopprestaties met behulp van updates en tips tijdens je trainingen. Met één druk op de knop kun je tijdens een triatlon wisselen tussen sportprofielen. De batterij van de Garmin Forerunner 255S heeft een levensduur tot 12 dagen.

Minpunten
  • Dit sportieve horloge is niet voorzien van een touchscreen, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant. Garmin smartwatches functioneren niet goed met Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 255S Roze

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 255S Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255S Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 255S Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals