Garmin Forerunner 745 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Forerunner 745 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Forerunner 745 Wit.

Specificaties Garmin Forerunner 745 Wit

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02445-13

Omschrijving van de Garmin Forerunner 745 Wit

Met de Garmin Forerunner 745 Wit houd je nauwkeurig al je hardloop-, fiets- en zwemprestaties bij. Deze lichte smartwatch voelt bijna onmerkbaar om je pols. Met de Forerunner 745 ontvang je updates over je prestaties en waardevolle tips om je training naar een hoger niveau te tillen. Bovendien meet hij je hoogte en analyseert hoe je presteert op hellingen. Tijdens je training kun je naar muziek luisteren zonder dat je je smartphone bij je hoeft te hebben. Dankzij de batterij die een week meegaat, hoef je het horloge niet vaak op te laden. Het horloge heeft geen touchscreen, maar wordt bediend met knoppen. Daarnaast ontvang je ook meldingen van je smartphone op je horloge, zodat je altijd op de hoogte blijft. Ook is het mogelijk om contactloos te betalen via Garmin Pay. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een losse oplader. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter. Met de Garmin Forerunner 745 Wit heb je de perfecte metgezel voor al je sportieve activiteiten. Of je nu hardloopt, fietst of zwemt, dit slimme horloge houdt al je prestaties nauwkeurig bij. Het lichte ontwerp zorgt ervoor dat je bijna vergeet dat je een horloge om je pols draagt. Met de Forerunner 745 ontvang je niet alleen updates over je prestaties, maar ook.

Pluspunten
  • Laat je smartphone thuis wanneer je aan het sporten bent, want je luistert naar je favoriete afspeellijsten via je horloge. Zoek leuke of uitdagende routes en zet ze op je smartwatch voor navigatie. Dit horloge is erg licht, dus je voelt het bijna niet zitten.

Minpunten
  • Dit sportieve horloge heeft geen aanraakscherm, dus je bedient het met knoppen aan de zijkant.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Forerunner 745 Wit

Om erachter te komen of de Garmin Forerunner 745 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Forerunner 745 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals