Garmin Instinct Solar Tactical Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart.

Specificaties Garmin Instinct Solar Tactical Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02293-03

Omschrijving van de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart

Met de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart kun je jouw gezondheid extra goed in de gaten houden. Dit horloge laadt zichzelf op via zonne-energie, waardoor de batterij wel tot 24 dagen meegaat. Of je nu op een lange expeditie gaat of een avontuurlijk beroep hebt, dit horloge is schokbestendig en kan tegen grote temperatuurverschillen. Het is dus geschikt voor elk avontuur. Naast de handige solar-techniek heeft de Instinct Solar Tactical Zwart nog meer te bieden. Met de HALO jumpmaster functie kun je dit horloge zelfs tijdens het skydiven gebruiken. Het horloge begeleidt je vanaf het moment dat je springt naar het punt waar je wilt landen. Bovendien meet het horloge ook je hartslag, stappen en slaap. Met de ingebouwde gps sensor kun je jouw eigen routes uploaden en de Instinct Solar wijst je de weg. Let op: een thuislader wordt niet meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, dien je een thuislader apart te bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om jouw pols past.

Pluspunten
  • Zonnecellen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke stroomvoorziening. Het horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je geen contactloze betalingen doen, zoals je wel kunt doen met andere Garmin horloges. Het is niet mogelijk om inkomende WhatsApp-berichten te beantwoorden via de smartwatch. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Solar Tactical Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Solar Tactical Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Solar Tactical Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals