Garmin Instinct Solar Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Instinct Solar Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Instinct Solar Zwart.

Specificaties Garmin Instinct Solar Zwart

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02293-00

Omschrijving van de Garmin Instinct Solar Zwart

Met de Garmin Instinct Solar Zwart blijf je extra lang op de hoogte van je gezondheid. Dit horloge laadt zichzelf op via zonne-energie tijdens lange expedities, waardoor de batterij tot wel 24 dagen meegaat. Daarnaast is het horloge schokbestendig en kan het extreme temperatuurverschillen weerstaan, waardoor het geschikt is voor elk avontuur of beroep. Bovendien is de Instinct waterbestendig tot een diepte van 100 meter, dus je kunt er zonder zorgen mee het water in duiken. Dit slimme horloge meet niet alleen je hartslag, stappen en slaap, maar ook je fitnessleeftijd, hersteltijd en kan zelfs je onregelmatige hartslag detecteren, in tegenstelling tot zijn voorganger. Met de gps-sensor kun je je eigen routes uploaden en de Instinct Solar wijst je de weg. Houd er rekening mee dat er geen thuislader wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, raden we aan om een thuislader apart te bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor polsomtrekken tussen de 17 en 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Zonnepanelen zorgen voor een onafhankelijke en milieuvriendelijke energievoorziening. Het toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge jouw locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Met dit horloge kun je niet contactloos betalen en kun je ook geen inkomende whatsappberichten beantwoorden, zoals je wel kunt doen met andere Garmin-horloges. De kleur van het horloge is eerder antraciet dan zwart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Instinct Solar Zwart

Om erachter te komen of de Garmin Instinct Solar Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Solar Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Instinct Solar Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals