Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader bundel kun je je smartwatch snel opladen. Dit horloge is voorzien van een ingebouwde speaker en microfoon, zodat je ermee kunt bellen. In tegenstelling tot de oudere Venu 2, biedt de Venu 2 Plus deze handige functie. Bovendien kun je nu ook reageren op berichten via je spraakassistent, waardoor je direct actie kunt ondernemen zonder je smartphone uit je tas te hoeven halen. Met de Garmin Venu 2 Plus houd je eenvoudig je gezondheid in de gaten dankzij de Health Snapshot functie. Binnen slechts 2 minuten meet je je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Daarnaast kun je al je trainingen bijhouden in de verschillende sportprofielen. Tijdens het sporten kun je genieten van je favoriete muziek via de Garmin. De batterij gaat tot wel 9 dagen mee, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij tijdens je training plotseling leeg raakt. Mocht de batterij onverhoopt toch leeg raken, dan kun je de Garmin direct opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het perfect op jouw pols zal passen.

Pluspunten
  • Met de usb A-oplader laad jij jouw Garmin op via het stopcontact. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in je gezondheid.

Minpunten
  • Garmin is niet geschikt voor alle Huawei smartphones. De navigatie met een pijl en een route lijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2 Plus Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals