Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader bundel laad je jouw smartwatch snel op. Dit prachtige gezondheidshorloge helpt je bij het monitoren en verbeteren van je gezondheid. Met de geavanceerde Health Snapshot functie krijg je binnen slechts 2 minuten een compleet beeld van je gezondheid. Gedurende deze 2 minuten meet het horloge onder andere je stressniveaus, hartslag en zuurstofsaturatie. In de Garmin Connect app kun je al jouw gezondheidsgegevens bekijken en ontvang je persoonlijk advies om je gezondheid naar een hoger niveau te tillen. Bovendien kun je met dit horloge ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden. Dankzij de verschillende sportprofielen kun je al je trainingen nauwkeurig vastleggen. Met een batterijduur van wel 10 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge tijdens je workout plotseling uitvalt. Mocht de batterij toch leeg raken, dan kun je de Garmin direct opladen met de meegeleverde kabel en oplader. Dit horloge is geschikt voor polsomtrekken van 13,5 tot 20 centimeter en biedt dus een perfecte pasvorm voor de meeste mensen. Ontdek nu de vele mogelijkheden en geniet van een gezonder en actiever leven met de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader bundel.

Pluspunten
  • Laad jouw Garmin op via het stopcontact met de usb A oplader. Dankzij de Health Snapshot functie krijg je een volledig inzicht in jouw gezondheid. De batterijduur van de Garmin Venu 2S kan oplopen tot wel 10 dagen.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en routelijn is minder duidelijk dan navigatie via een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Goud + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals