Garmin Venu 2S Zilver Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu 2S Zilver. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu 2S Zilver.

Specificaties Garmin Venu 2S Zilver

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02429-12

Omschrijving van de Garmin Venu 2S Zilver

De Garmin Venu 2S Zilver is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een stijlvol en compact gezondheidshorloge. Met de nieuwste Health Snapshot functie krijg je in slechts 2 minuten een volledig beeld van je gezondheid. Dit horloge meet tijdens die 2 minuten onder andere je stressniveau, hartslag en zuurstofsaturatie. Met de Garmin Connect app heb je altijd toegang tot je gezondheidsgegevens en ontvang je waardevolle adviezen om je gezondheid te verbeteren. Naast het monitoren van je gezondheid, kun je met de Garmin Venu 2S ook je menstruatiecyclus of zwangerschap bijhouden. Of je nu aan het trainen bent of gewoon je dagelijkse activiteiten wilt volgen, dit horloge heeft verschillende sportprofielen en legt al je trainingen vast. Je hoeft je geen zorgen te maken over het snel leeglopen van de batterij, want de Venu 2S gaat tot wel 10 dagen mee. Let op: er wordt geen oplader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je smartphone of bestel een aparte oplader. Dit horloge is geschikt voor een polsomtrek van 11 tot 17,5 centimeter, waardoor het perfect past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Pluspunten
  • Dankzij de Health Snapshot functie krijg je volledig inzicht in je gezondheid. De batterij van de Garmin Venu 2S gaat tot wel 10 dagen mee. Vrouwen houden hun menstruatiecyclus en zwangerschap bij op dit Garmin horloge.

Minpunten
  • De navigatie met een pijl en een routelijn is minder duidelijk dan navigatie met behulp van een kaart. Garmin is niet compatibel met alle Huawei smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu 2S Zilver

Om erachter te komen of de Garmin Venu 2S Zilver ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu 2S Zilver koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals