Garmin Venu Sq Music Goud/Beige Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige.

Specificaties Garmin Venu Sq Music Goud/Beige

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02426-11

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige

Met de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige werk je aan je gezondheid en conditie op een stijlvolle manier. Deze vierkante variant van de Venu is jouw ideale metgezel om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Laat je smartphone thuis tijdens het hardlopen en geniet van jouw favoriete afspeellijsten rechtstreeks op de Sq Music. Met de ingebouwde GPS-ontvanger houd je moeiteloos je route bij. De Venu Sq meet niet alleen je hartslag, maar ook je stressniveau, zodat je precies weet wanneer je moet ontspannen met ademhalingsoefeningen of mindfulness. Met Garmin Pay betaal je eenvoudig met je horloge, zonder dat je je portemonnee hoeft mee te nemen. Gebruik de Venu Sq Music om je workouts zoals hardlopen, krachttraining en pilates bij te houden en je doelen te bereiken. Het LCD-scherm van de Garmin Venu Sq Music is energiezuinig en biedt een helder beeld, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Houd er rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd, maar je kunt de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen om je horloge op te laden via het stopcontact. Met de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige heb je niet alleen een prachtig horloge om je pols, maar ook een betrouwbare metgezel om je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge naar je favoriete afspeellijsten luisteren. Je kunt je portemonnee gerust thuis laten, want je kunt (afhankelijk van de bank waarmee je werkt) contactloos betalen met je horloge via Garmin Pay. Het geeft hartslagzones weer tijdens het trainen, zodat je specifiek kunt trainen voor bijvoorbeeld uithoudingsvermogen of vetverbranding.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om binnenkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Music Goud/Beige ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Goud/Beige is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Goud/Beige koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals