Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL18Z

Omschrijving van de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader

Met de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader hoef je je nooit zorgen te maken over een lege batterij. Deze Venu Sq helpt je bij het verbeteren van je gezondheid en conditie. Met zijn vierkante design is de Venu Sq een uitstekende metgezel om je dagelijkse activiteiten bij te houden. Je kunt je smartphone thuis laten tijdens het hardlopen, omdat je direct naar je favoriete afspeellijsten kunt luisteren op de Sq Music. De ingebouwde gps-ontvanger zorgt ervoor dat je route altijd nauwkeurig wordt vastgelegd. De Venu Sq meet niet alleen je hartslag, maar ook je stressniveau, zodat je weet wanneer het tijd is om te ontspannen met ademhalingsoefeningen of mindfulness. Met Garmin Pay kun je zelfs betalen met je horloge. Daarnaast kun je de Venu Sq Music gebruiken om verschillende workouts zoals hardlopen, krachttraining en pilates bij te houden. Het lcd-scherm van de Garmin Venu Sq Music is relatief donker, maar wel energiezuinig, zodat je langer van je horloge kunt genieten zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterijduur. Met de toevoeging van de BlueBuilt Oplader ben je altijd voorzien van een betrouwbare en snelle oplader voor je Garmin Venu Sq. Of je nu thuis bent, op kantoor of onderweg, je kunt altijd zorgeloos je horloge opladen. De BlueBuilt Oplader is speciaal ontworpen om de batterij van je Garmin Venu Sq snel en efficiënt op te laden, zod.

Pluspunten
  • Laad je Garmin smartwatch snel op na het sporten met de bijgeleverde oplader. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je je favoriete afspeellijsten beluisteren via je horloge. Met gps en GLONASS kan het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger bepalen dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden via de smartwatch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Venu Sq Music Zwart + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals