Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm.

Specificaties Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm

Merk

Garmin

Fabrikantcode

010-02172-22

Omschrijving van de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm

Houd je gezondheid in de gaten en verbeter deze met de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm. Dit horloge meet niet alleen standaard gegevens, maar meet ook je fitnessleeftijd aan de hand van een VO2 max meting. Het is een ideale metgezel voor sport en een gezondere levensstijl, met meer dan 20 sportapps en geanimeerde workouts voor onder andere cardio, kracht en yoga. Je kunt ook je lichaamsprestaties tijdens intensieve trainingen bekijken, zoals je hartslag, ademhalingen per minuut en zuurstofniveau. En het beste van alles is dat je naar je favoriete muziek kunt luisteren tijdens het sporten, die je van tevoren kunt downloaden via Spotify, Amazon Music of Deezer. Je kunt je smartphone veilig thuislaten, want dit horloge heeft het allemaal. De batterij gaat tot wel 8 dagen mee in smartwatchmodus en tot 6 uur met gps en muziek aan. Houd er wel rekening mee dat er geen oplader wordt meegeleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de oplader van je smartphone gebruiken of een aparte oplader bestellen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm heb je alles wat je nodig hebt om actief en gezond te blijven, terwijl je er ook nog eens stijlvol uitziet.

Pluspunten
  • Laat je portemonnee gerust thuis, omdat je (afhankelijk van bij welke bank je zit) contactloos kunt betalen met je horloge via Garmin Pay. Toont hartslagzones tijdens het sporten, zodat je gericht kunt trainen, bijvoorbeeld om je uithoudingsvermogen te verbeteren. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten.

Minpunten
  • Het LCD-scherm is donker en moeilijk af te lezen in zonlicht. Garmin is niet compatibel met alle Huawei-smartphones.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm

Om erachter te komen of de Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Garmin Vivoactive 4S Roségoud/Wit 40mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals