Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless.

Specificaties Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Merk

Karcher

Fabrikantcode

1.055-601.0

Omschrijving van de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Met de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless maak je je vloeren niet alleen grondiger schoon dan met een gewone dweil, maar geniet je ook van meer vrijheid dan met een reguliere elektrische dweil. Dankzij de ingebouwde accu ben je namelijk niet langer gebonden aan een stopcontact. Na een volledige oplading kun je maar liefst 20 minuten lang onafgebroken dweilen, wat neerkomt op zo'n 60 vierkante meter vloeroppervlak. De ronddraaiende borstels worden constant voorzien van schoon water, terwijl het vuile water netjes wordt opgevangen in een apart reservoir. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is dit reservoir eenvoudig legen in de wasbak. Het schoonmaken van de borstels is zelfs niet nodig, aangezien het parkeerstation is uitgerust met een handige afzuigfunctie die het overige vuile water direct van de borstels verwijdert. Zo blijven de borstels altijd in optimale conditie en ben je verzekerd van een grondige reiniging bij elke dweilbeurt. Met de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless haal je dus niet alleen een handig en efficiënt schoonmaakapparaat in huis, maar ook een apparaat dat jouw kostbare tijd en energie bespaart. Je kunt nu moeiteloos en draadloos je vloeren schoonmaken, zonder je zorgen te hoeven maken over het legen van een volle emmer of het schoonmaken van vieze borstels. K.

Pluspunten
  • Het vuile water wordt uit de borstels gezogen bij het parkeerstation, waardoor handmatige reiniging niet nodig is. Deze vloerreiniger kan zowel nat als droog vuil opzuigen. Doordat deze elektrische dweil draadloos is, ben je nooit gebonden aan een stopcontact.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om met deze elektrische dweil tapijt te reinigen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless

Om erachter te komen of de Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Kärcher Floor Cleaner FC 5i Cordless koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals