Medisana AH662 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Medisana AH662. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Medisana AH662.

Specificaties Medisana AH662

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60077

Omschrijving van de Medisana AH662

Met de Medisana AH662 zorg je voor de perfecte luchtvochtigheid in kamers tot 8 vierkante meter. Deze ultrasone luchtbevochtiger maakt gebruik van trillingen onder water om minuscule waterdruppeltjes in de lucht te verspreiden. Hierdoor wordt de luchtvochtigheid optimaal gereguleerd, wat kan helpen bij het verminderen van droge huid, geïrriteerde luchtwegen en statische elektriciteit. Wat deze luchtbevochtiger extra speciaal maakt, is dat je ook een paar druppels geurolie aan het water kunt toevoegen. Hierdoor verspreid je niet alleen een aangename geur door je huis, maar creëer je ook een ontspannende en rustgevende omgeving. Let er wel op dat je alleen vers drinkwater of gefilterd water gebruikt, om de beste resultaten te behalen en kalkophoping te voorkomen. Om de levensduur van de Medisana AH662 te verlengen en kalkresten te verwijderen, raden we aan om een zacht ontkalkingsmiddel zoals citroenzuur te gebruiken. Zo blijft je luchtbevochtiger in topconditie en kun je blijven genieten van een perfecte luchtvochtigheid en aangename geuren in je huis.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 33,9 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. U kunt geuroliën aan deze luchtbevochtiger toevoegen, zodat u kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte.

Minpunten
  • Deze luchtbevochtiger kan een beetje water spatten en is daarom niet ideaal om op een houten ondergrond te zetten. Het waterreservoir van 0,9 is snel leeg en moet regelmatig bijgevuld worden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Medisana AH662

Om erachter te komen of de Medisana AH662 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH662 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana AH662 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals