Medisana UHW Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Medisana UHW. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Medisana UHW.

Specificaties Medisana UHW

Merk

Medisana

Fabrikantcode

60065

Omschrijving van de Medisana UHW

Met de Medisana UHW kun je een ruimte tot 30 vierkante meter bevochtigen. Deze luchtbevochtiger creëert een zichtbare nevel om de lucht in huis te voorzien van vocht. Je kunt zelf bepalen hoe sterk deze nevel is door aan de knop op het apparaat te draaien. Als de luchtvochtigheid in huis erg laag is, kun je de bevochtiger op de hoogste stand zetten, zodat de luchtvochtigheid sneller stijgt. Om de lucht te bevochtigen beschikt deze bevochtiger over een afneembaar waterreservoir van 4,2 liter. Dit is erg handig, want zo kun je het reservoir gemakkelijk bijvullen onder de kraan. Het waterreservoir kan worden gereinigd met de meegeleverde reinigingsborstel. Let wel op, want de reinigingsborstel zit verstopt onder het waterreservoir. Het is belangrijk om alleen vers drinkwater of gefilterd water te gebruiken. Voor het verwijderen van kalkresten kun je een zacht ontkalkingsmiddel, zoals citroenzuur, gebruiken. Met de Medisana UHW kun je dus op een efficiënte en gemakkelijke manier de lucht in huis bevochtigen. Creëer een aangename en gezonde leefomgeving met deze luchtbevochtiger.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 33,9 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste andere luchtbevochtigers in dezelfde prijsklasse. Het waterreservoir kan worden verwijderd en kan gemakkelijk onder de kraan worden bijgevuld. Deze luchtbevochtiger is lichtgewicht en kan daardoor gemakkelijk worden verplaatst.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, want deze bevochtiger meet het niet. Deze bevochtiger kan een beetje spatten en is daarom minder geschikt om op een houten oppervlak te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Medisana UHW

Om erachter te komen of de Medisana UHW ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana UHW is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Medisana UHW koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals