Polar Grit X Pro Brons/Bruin Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Grit X Pro Brons/Bruin. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Grit X Pro Brons/Bruin.

Specificaties Polar Grit X Pro Brons/Bruin

Merk

Polar

Fabrikantcode

90085775

Omschrijving van de Polar Grit X Pro Brons/Bruin

De Polar Grit X Pro Brons/Bruin is een robuust outdoor horloge dat speciaal is ontwikkeld volgens militaire standaarden. Met zijn sterke saffierglas is dit horloge krasbestendig en waterbestendig tot een indrukwekkende diepte van 100 meter. Of je nu aan het bergbeklimmen bent of aan het duiken, je kunt dit horloge zonder zorgen dragen. De batterij gaat tot wel 40 uur mee met de GPS-functie ingeschakeld en tot 100 uur in de energiebesparende modus. Hierdoor is dit horloge ook geschikt voor lange triatlons. Met de 10 ledlampjes meet de Polar Grit X Pro je hartslag op dezelfde nauwkeurige manier als de Grit X. Een nieuwe toevoeging aan de Pro-versie is de trackback functie, waarmee je gemakkelijk je weg terug naar huis kunt vinden. Daarnaast biedt dit horloge verschillende prestatieanalyses, zodat je kunt zien op welke sportgebieden je nog kunt verbeteren. Na je avonturen in de buitenlucht helpt de Grit X Pro je snel te herstellen dankzij de Recovery Pro functie. Houd er rekening mee dat er geen adapter bij dit horloge wordt geleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 18 tot 22 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste polsen.

Pluspunten
  • Het duurzame saffierglas beschermt je horloge tegen krassen. De batterij gaat tot wel 40 uur mee in de gps-modus, dus je kunt hem zonder zorgen dragen tijdens een triatlon of marathon. Dankzij de ATM-certificering van 100 kun je het horloge omhouden tijdens diepzeeduiken.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om berichten te beantwoorden via de smartwatch. De horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus moet je je telefoon meenemen voor muziek tijdens je training.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Grit X Pro Brons/Bruin

Om erachter te komen of de Polar Grit X Pro Brons/Bruin ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Pro Brons/Bruin is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Grit X Pro Brons/Bruin koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals