Polar Ignite 3 Paars Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Ignite 3 Paars. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Ignite 3 Paars.

Specificaties Polar Ignite 3 Paars

Merk

Polar

Fabrikantcode

900106238

Omschrijving van de Polar Ignite 3 Paars

De Polar Ignite 3 Paars is de perfecte partner om een actief leven te leiden. Met dit fitnesshorloge kun je niet alleen de kwaliteit van je slaap meten, maar ontvang je ook advies over jouw ideale slaapritme. Bovendien houdt de Polar Ignite 3 al je activiteiten nauwkeurig bij. Draag het horloge slechts een paar weken en je zult automatisch workout suggesties ontvangen die zijn afgestemd op jouw persoonlijke ritme. Na een intensieve training meet de Polar Ignite 3 ook hoe lang je lichaam nodig heeft om te herstellen, zodat je overbelasting kunt voorkomen. Alle informatie die je nodig hebt, is gemakkelijk af te lezen op het heldere AMOLED-scherm van de Polar Ignite 3 of via de handige Polar Flow app op je telefoon. Houd er rekening mee dat er geen adapter bij het horloge wordt geleverd. Als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, kun je de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen. Dit veelzijdige horloge is ideaal voor een polsomtrek van 13,5 tot 21 centimeter en wordt ten zeerste aanbevolen voor iedereen die zijn gezondheid en welzijn serieus neemt. Met de Polar Ignite 3 Paars ben je klaar om jouw actieve levensstijl naar een hoger niveau te tillen!

Pluspunten
  • Dit horloge toont hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint om bijvoorbeeld je uithoudingsvermogen te verbeteren. Houd bij hoe goed je 's nachts herstelt en pas hier je trainingsvoorstel op aan. Tijdens het trainen mis je geen berichten of inkomende oproepen, omdat je meldingen ontvangt op je horloge.

Minpunten
  • Dit fitnesshorloge is redelijk breed met een breedte van 4,3 cm. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee om naar muziek te luisteren tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Ignite 3 Paars

Om erachter te komen of de Polar Ignite 3 Paars ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Paars is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Ignite 3 Paars koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals