Polar Vantage M2 Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Polar Vantage M2 Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Polar Vantage M2 Goud.

Specificaties Polar Vantage M2 Goud

Merk

Polar

Fabrikantcode

90085161

Omschrijving van de Polar Vantage M2 Goud

Verhoog je sportprestaties met de Polar Vantage M2 Goud. Dit geavanceerde sporthorloge registreert alle essentiële gegevens tijdens je trainingen, zodat je achteraf precies kunt zien hoe intensief je hebt getraind. Met de ingebouwde hartslagmeter en de innovatieve Precision Prime technologie krijg je nauwkeurig inzicht in je hartslag. Hierdoor kun je bepalen of je in de optimale hartslagzone traint en indien nodig nog een tandje bijzetten. Bovendien kun je voor elke sport je persoonlijke instellingen aanpassen, zoals de gegevens die je tijdens het trainen op je horloge wilt zien. Met behulp van Polar Flow, de bijbehorende app, houdt de Vantage M2 een gedetailleerd logboek bij van al je sportactiviteiten en ontvang je waardevolle feedback voor elke specifieke sport. Daarnaast kun je dit slimme horloge 's nachts dragen, aangezien het ook je slaapduur en slaapkwaliteit meet. Op basis van deze gegevens houdt de Vantage M2 je herstel na de trainingen in de gaten. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter mee. Met de Polar Vantage M2 Goud haal je het maximale uit je sportprestaties. Dit veelzijdige horloge biedt niet alleen uitgebreide trainingsinformatie, maar helpt je ook bij het monitoren van je herstel en.

Pluspunten
  • De Polar hartslagsensor is zeer nauwkeurig voor het meten van de pols, met 9 ledlampjes. Dankzij bluetooth kun je een apart verkrijgbare Polar hartslagband koppelen voor een uiterst precieze hartslagmeting. Als je de gps en hartslagsensor gebruikt, gaat de batterij zelfs wel 30 uur mee.

Minpunten
  • Neem je telefoon mee tijdens je training, aangezien het horloge geen ingebouwde muziekopslag heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Polar Vantage M2 Goud

Om erachter te komen of de Polar Vantage M2 Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage M2 Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Polar Vantage M2 Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals