Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561.

Specificaties Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Merk

Rowenta

Fabrikantcode

RY8561

Omschrijving van de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 stoomreiniger is een veelzijdig apparaat dat geschikt is voor alle schoonmaakklussen in huis. Naast het reinigen van vloeren, kan deze stoomreiniger ook worden gebruikt voor andere oppervlakken. Bij de aankoop van deze stoomreiniger ontvang je verschillende accessoires, zoals een ramenwisser, voegborstel en carpetglider. Hiermee kun je niet alleen je vloeren reinigen, maar ook je badkamervoegen en douchecabine. Met dit apparaat kun je dus tegelijkertijd stofzuigen en dweilen, waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Daarnaast kan de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 ook worden omgetoverd tot een handstomer. Hiermee kun je gemakkelijk je gordijnen en andere oppervlakken stomen. De stoom die deze reiniger produceert heeft een temperatuur van ongeveer 100 graden Celsius. Deze hoge temperatuur zorgt ervoor dat de meeste bacteriën niet kunnen overleven, waardoor je niet alleen reinigt, maar ook desinfecteert. Met de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 haal je dus een krachtige stoomreiniger in huis die je helpt om je huis grondig schoon te maken en te desinfecteren.

Pluspunten
  • Je kunt het waterreservoir eenvoudig loskoppelen, zodat je de stoomreiniger ook als handstoomreiniger kunt gebruiken. Dankzij het mondstuk voor tapijt kun je de stoomreiniger ook gebruiken om tapijt of vloerkleden te reinigen. Met de bijgeleverde opzetstukken kun je deze stoomreiniger gebruiken voor meer dan alleen het reinigen van de vloer.

Minpunten
  • In het waterreservoir past maar 0,4 liter, dus zul je dit vaker moeten bijvullen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561

Om erachter te komen of de Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Rowenta Clean & Steam Multi RY8561 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals