Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader hoef je je geen zorgen meer te maken over het opladen van je smartwatch, smartphone en oordopjes. Dankzij de draadloze oplader kun je ze allemaal tegelijkertijd opladen, zonder gedoe met kabels. Maar dat is niet alles, deze smartwatch houdt je ook nog eens op de hoogte van je gezondheid en sportprestaties. Met de Galaxy Watch 6 heb je altijd inzicht in je hartslag, het aantal stappen dat je hebt gezet, je stressniveau en de kwaliteit van je slaap. En dankzij de ingebouwde e-Sim simkaart hoef je je smartphone niet eens bij je te hebben om op de hoogte te blijven van meldingen en zelfs te bellen. De Watch 6 is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. En dat is nog niet alles, want met de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en tips krijgen om je slaap te verbeteren. Daarnaast kun je met de Watch 6 een gezondheidsscan maken, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa. Dit helpt je om je gezondheidsdoelen te bereiken. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met de Galaxy Watch 6 ook andere Samsung apparaten, zoals je Galaxy Buds of tablet, bedienen. En met de krachtige batterij kun je de hele dag genieten van al deze functies.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Galaxy Watch 6 tegelijkertijd met je Samsung smartphone of oordopjes draadloos op. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Blijf op de hoogte van je slaapkwaliteit en ontvang tips om deze te verbeteren.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim abonnement nodig hebt om te kunnen bellen met je smartwatch. Deze Samsung smartwatch is niet compatibel met de Apple iPhone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 4G Zwart 40mm + Samsung Duo Draadloze Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals