Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-TA800NBEGEU / GP-PTU021SOABQ/BDL

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een handige oplader om altijd opgeladen te blijven. Deze smartwatch houdt je constant op de hoogte van je gezondheid en welzijn, met functies zoals het meten van je hartslag, het bijhouden van het aantal stappen dat je zet, het monitoren van je stressniveau en het analyseren van je slaapkwaliteit. Wat deze smartwatch echt uniek maakt, is de draaiende ring rond het scherm. Hiermee kun je eenvoudig navigeren door je apps en berichten, zonder dat je het scherm hoeft aan te raken. Bovendien beschikt de Galaxy Watch 6 Classic over een ingebouwde e-Sim simkaart, waardoor je altijd je smartphone meldingen ontvangt en zelfs kunt bellen via de watch, zelfs als je je telefoon niet bij je hebt. Deze nieuwste versie van de Galaxy Watch is sneller en heeft een groter scherm dan zijn voorganger, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende apps op je horloge. Met de slaapcoaching in de Samsung Health app kun je je slaappatroon analyseren en waardevolle tips krijgen om je slaapkwaliteit te verbeteren. Bovendien kun je met de Watch 6 Classic een gezondheidsscan uitvoeren, waarmee je inzicht krijgt in je spiermassa en vetmassa, wat je kan helpen bij het bereiken van je gezondheidsdoelen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je met deze.

Pluspunten
  • Je laadt de batterij binnen 45 minuten op met de bijgeleverde oplader. Met een 4G-abonnement ben je altijd bereikbaar op je smartwatch, zelfs als je je smartphone niet bij je hebt. Dankzij de roterende ring rond het scherm navigeer je eenvoudig door je apps en berichten.

Minpunten
  • Let erop dat je een e-Sim-abonnement nodig hebt om met je smartwatch te kunnen bellen. Dit horloge ziet er het beste uit bij een polsomtrek van minimaal 18 centimeter, ga voor een kleinere pols voor de Galaxy Watch 6 Classic 43mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch 6 Classic 4G Zilver 47mm + Samsung Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals