Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je de mogelijkheid om zowel je Watch als smartphone tegelijkertijd op te laden. Plaats je Watch4 op de speciale oplaadplek aan de rechterkant van de oplader en je zult direct zien dat je Watch4 begint op te laden. Dankzij de aluminium horlogekast is de Watch4 lichtgewicht en zal het je arm niet verzwaren tijdens het sporten. Op het gemakkelijk te navigeren scherm kun je eenvoudig door je berichten en apps bladeren. Met het Wear OS besturingssysteem kun je nu ook apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je Watch. Daarnaast biedt de gezondheidsfunctie Bioelectrical Impedance Analysis je inzicht in je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Draag de smartwatch ook tijdens je slaap, want dit horloge kan je slaap meten en zelfs registreren wanneer je snurkt. Is de Galaxy Watch leeg? Geen probleem! Dankzij Fast Charging kun je hem in slechts 1,5 uur weer volledig opladen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste polsgroottes. Met de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart heb je niet alleen een stijlvolle en functionele smartwatch, maar ook de mogelijkheid om je smartphone gemakkelijk op te laden. Mis nooit meer belangrijke meldingen en blijf op de hoog.

Pluspunten
  • Laad je Samsung Watch gelijktijdig draadloos op met je smartphone. De Bioelectrical Impedance Analysis-functie, ECG-hartslagmeter en bloeddrukmeter geven je nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor-app. Naast het registreren van je route, navigeert het horloge je ook naar de juiste richting.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS-smartphones (Apple iPhone) en HarmonyOS-smartphones (Huawei). Om een bloeddrukmeting uit te voeren met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 44 mm Groen + Duo Draadloze Oplader 15W Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals