Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm

Merk

Just in case

Fabrikantcode

7256904

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm

Blijf tijdens elke gelegenheid stijlvol en op de hoogte met de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver + Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm bundel. Het toevoegen van het prachtige Milanese bandje geeft deze Watch4 Classic een extra vleugje elegantie. Deze smartwatch van roestvrij staal heeft een unieke ronddraaiende bezel waarmee je moeiteloos door al je berichten en apps kunt scrollen. Met het geavanceerde Wear OS-besturingssysteem kun je nu ook je favoriete apps zoals Strava, Spotify en Snapchat downloaden op je horloge. Met de handige lichaamsanalysefunctie krijg je een diepgaand inzicht in je lichaamssamenstelling, inclusief je vetpercentage, spiermassa en lichaamsvocht. Bovendien meet de Watch4 ook je hartslag en bloeddruk, zodat je altijd op de hoogte bent van je gezondheid. Maak je geen zorgen als je batterij leeg is, dankzij Fast Charging is je horloge binnen slechts 1,5 uur weer volledig opgeladen. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge wordt aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, zodat het perfect om je pols past. Met de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver + Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm bundel ben je altijd in stijl verb.

Pluspunten
  • Je ziet er extra stijlvol uit met de Milanese horlogebandje bij de Watch4 Classic. De Bioelectrical Impedance Analysis functie, ECG hartslagmeter en bloeddrukmeter bieden nauwkeurig inzicht in je gezondheid via de Samsung Health Monitor app. Met de draaiende bezel om het scherm navigeer je gemakkelijker door je apps en berichten.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om berichten te verzenden als je Samsung-horloge is gekoppeld aan een iOS-telefoon of een HarmonyOS-telefoon (Huawei). Om een bloeddrukmeting te doen met het horloge, moet je eerst het horloge kalibreren met een aparte bloeddrukmeter

    .

    De bloeddruk- en ECG-meter werken alleen met een Samsung-smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Zilver+Just in Case Samsung Milanees Bandje Zilver 20mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals