Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch direct op in het stopcontact. Deze smartwatch houdt je altijd op de hoogte van meldingen, gezondheidsgegevens en sportprestaties. De Watch5 4G is voorzien van een ingebouwde digitale simkaart, waardoor je altijd meldingen ontvangt, zelfs als je telefoon niet in de buurt is. Je kunt zelfs inkomende oproepen beantwoorden via je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met Google Pay, hoewel het belangrijk is op te merken dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge door er apps op te zetten die je vaak gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit verschillende sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht in hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat tot wel 40 uur mee, wat ervoor zorgt dat je de hele dag door kunt genieten van alle functies. Met optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, zodat je altijd betrouwbare metingen hebt. Daarnaast houdt deze slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je langdurig plezier hebt van dit horloge. Haal het maximale uit je leven en blijf verbonden met de Samsung Galaxy Watch.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch thuis direct op met de bijgeleverde oplader. Dankzij 4G ben je altijd bereikbaar op je slimme horloge met een e-Sim abonnement. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge zonder dat je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Niet alle mobiele providers bieden al eSim abonnementen aan. Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 4G Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals