Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm

Merk

Samsung

Fabrikantcode

SM-R910NZBAEUB

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm

Met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm om je pols ben je altijd op de hoogte van al je meldingen, gezondheidsinformatie en sportprestaties. Deze smartwatch zorgt ervoor dat je niet alleen meldingen van je smartphone ontvangt, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je met de Watch5 contactloos betalen via Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet alle banken deze service ondersteunen. Personaliseer je horloge door je favoriete apps te installeren, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Met de mogelijkheid om in hartslagzones te trainen, kun je doelgericht werken aan je fitnessdoelen. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, waardoor je constant je gegevens kunt blijven meten. Met behulp van optische en ECG-sensoren meet de Watch5 nauwkeurig je hartslag, en houdt ook andere gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Daarnaast is het scherm van de Watch5 uitgerust met sterk saffierglas, waardoor het minder snel krassen en beschadigingen oploopt. Let wel op dat er geen oplader bijgeleverd wordt. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de oplader van je vorige Samsung Galaxy Watch. Met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je belt ook via je horloge als je smartphone in de buurt is. Laad je lege batterij in slechts een half uur op tot 45 procent dankzij snelladen. Download jouw favoriete apps op het slimme horloge met behulp van het Wear OS-besturingssysteem en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung-horloge is niet geschikt voor iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals