Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Merk

BlueBuilt

Fabrikantcode

BBTL30Z

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader laad je jouw smartwatch eenvoudig op via het stopcontact. Deze slimme horloge biedt niet alleen meldingen van je smartphone, maar je kunt ook inkomende oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Maak gebruik van contactloos betalen via Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Personaliseer je horloge door je favoriete apps zoals Spotify, Google Maps en Strava toe te voegen. Kies uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden en train doelgericht in verschillende hartslagzones. De batterij van de Watch5 gaat lang mee, tot wel 40 uur, zodat je niet constant hoeft op te laden. Met optische en ECG-sensoren meet deze smartwatch nauwkeurig je hartslag, zodat je altijd een betrouwbare meting hebt. Daarnaast houdt dit slimme horloge je gezondheidsgegevens bij, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je hebt gezet. Dankzij het sterke saffierglas is het scherm van de Watch5 ook goed beschermd tegen krassen. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 17 tot 19 centimeter, waardoor het geschikt is voor de meeste polsen. Kortom, met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader heb je een veelzijdige en betrouwbare smartwatch die je helpt bij het bijhouden van je gezondheid.

Pluspunten
  • Je laadt je smartwatch rechtstreeks thuis op met de bijgeleverde oplader. Krijg niet alleen meldingen van berichten, maar bel ook via het horloge als je smartphone in de buurt is. Je kunt jouw favoriete apps downloaden dankzij het besturingssysteem Wear OS en de Google Play Store.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + BlueBuilt Oplader koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals