Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W.

Specificaties Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Merk

Samsung

Fabrikantcode

EP-P5400TBEGEU

Omschrijving van de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Met de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W kun je zowel je smartphone als je Samsung horloge tegelijkertijd opladen. Dit slimme horloge biedt niet alleen de mogelijkheid om meldingen van je smartphone te ontvangen, maar je kunt ook oproepen beantwoorden rechtstreeks vanaf je pols. Bovendien kun je contactloos betalen met behulp van Google Pay, hoewel het belangrijk is om op te merken dat nog niet elke bank deze service ondersteunt. Dit horloge kan volledig gepersonaliseerd worden door het installeren van apps die je regelmatig gebruikt, zoals Spotify, Google Maps en Strava. Daarnaast kun je kiezen uit een breed scala aan sportprofielen om je sportprestaties bij te houden. Train doelgericht met behulp van hartslagzones en geniet van continue gegevensmeting dankzij de langdurige batterijduur van wel 40 uur. De Watch5 maakt gebruik van optische en ECG-sensoren om je hartslag nauwkeurig te meten, terwijl het tevens je gezondheidsgegevens bijhoudt, zoals je slaapscore, bloeddruk, stressniveau en het aantal stappen dat je zet. Het sterke saffierglas zorgt ervoor dat je scherm minder snel krassen krijgt, waardoor je horloge er langer als nieuw uit blijft zien. Met de duo draadloze oplader kun je jouw Samsung smartphone in slechts 2 uur volledig opladen. Dit horloge is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een veelz.

Pluspunten
  • Je laadt je Watch5 en je smartphone tegelijkertijd draadloos op met de meegeleverde duo draadloze oplader. Dankzij snelladen laad je een lege batterij voor 45 procent op in een half uur. Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kan ook bellen via het horloge wanneer je smartphone in de buurt is.

Minpunten
  • Dit Samsung horloge werkt niet met iOS smartphones (Apple iPhone).

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W

Om erachter te komen of de Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Samsung Galaxy Watch5 Blauw 44mm + Duo Draadloze Oplader 15W koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals