Sony PS-LX310BT Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Sony PS-LX310BT. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Sony PS-LX310BT.

Specificaties Sony PS-LX310BT

Merk

Sony

Fabrikantcode

PSLX310BT.CEL

Omschrijving van de Sony PS-LX310BT

Met de Sony PS-LX310BT platenspeler kun je op een eenvoudige manier genieten van je favoriete vinylplaten. Deze platenspeler is uitgerust met Bluetooth-technologie, waardoor je hem draadloos kunt verbinden met andere Bluetooth-apparaten. Zo kun je bijvoorbeeld je favoriete nummers afspelen via een Bluetooth-speaker of een draadloze koptelefoon, zodat je in alle rust van je muziek kunt genieten. Wat deze platenspeler echt uniek maakt, is de ingebouwde voorversterker. Hierdoor hoef je geen externe versterker of receiver aan te schaffen om je speakers met de platenspeler te verbinden. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar maakt het ook gemakkelijker om de platenspeler in elke gewenste opstelling te gebruiken. De Sony PS-LX310BT is een volledig automatische platenspeler, wat betekent dat je alleen maar de plaat in de speler hoeft te plaatsen en de rest wordt automatisch voor je gedaan. De naald wordt automatisch gepositioneerd en geplaatst, zodat je direct kunt genieten van je muziek zonder gedoe. En als je klaar bent met luisteren, kun je eenvoudig de stofkap dichtklappen voor extra bescherming van je platencollectie. Met de Sony PS-LX310BT platenspeler haal je niet alleen een stijlvolle en gebruiksvriendelijke platenspeler in huis, maar ook een apparaat dat je de vrijheid biedt om draadloos en zonder gedoe van je favoriete muziek te genieten. Ont.

Pluspunten
  • Je verbindt de platenspeler draadloos met een speaker of koptelefoon via bluetooth. Door de ingebouwde voorversterker heb je geen externe versterker nodig om je speakers aan te sluiten.

Minpunten
  • Je kunt geen lp's digitaliseren met deze platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Sony PS-LX310BT

Om erachter te komen of de Sony PS-LX310BT ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Sony PS-LX310BT is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Sony PS-LX310BT koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals