Venta Air AH530 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta Air AH530 connect Wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta Air AH530 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH530 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7053000

Omschrijving van de Venta Air AH530 connect Wifi

Met de Venta Air AH530 connect Wifi haal je een innovatieve en milieuvriendelijke luchtbevochtiger in huis. Deze luchtbevochtiger is speciaal ontworpen om een ruimte tot 45 vierkante meter te voorzien van de perfecte luchtvochtigheid. Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de lucht door een aantal schijven wordt geleid die draaien in water. Hierdoor worden stofdeeltjes uit de lucht gefilterd en blijven achter in het waterreservoir. Dit betekent dat niet alleen de luchtvochtigheid wordt verbeterd, maar ook de lucht wordt gereinigd. Met het handige touchscreen is het instellen van de gewenste luchtvochtigheid een fluitje van een cent. Je kunt eenvoudig kiezen tussen een luchtvochtigheid van 30 tot 70 procent, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. En het beste van alles is dat je de AH530 ook op afstand kunt bedienen met de handige app. Of je nu op de bank zit of al in bed ligt, je kunt de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen zonder op te staan. In de nachtmodus werkt de luchtbevochtiger stiller, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Met de Venta Air AH530 connect Wifi haal je niet alleen een luchtbevochtiger in huis, maar ook een slimme en stijlvolle toevoeging aan je interieur. Dankzij de connectiviteitsopties kun je de luchtvochtigheid altijd en overal controleren en aanpassen.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, verbind je deze bevochtiger wel met een app. Je voegt geuroliën toe aan deze bevochtiger, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de kamer. Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de bevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, is het noodzakelijk om het elke 14 dagen schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta Air AH530 connect Wifi

Om erachter te komen of de Venta Air AH530 connect Wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH530 connect Wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH530 connect Wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals