1. blackfriday
  2. Amazfit GTR 3 Grijs

Amazfit GTR 3 Grijs Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTR 3 Grijs. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTR 3 Grijs.

Specificaties Amazfit GTR 3 Grijs

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W1971OV2N

Omschrijving van de Amazfit GTR 3 Grijs

Met de Amazfit GTR 3 Grijs houd jij moeiteloos je gezondheid en sportprestaties in de gaten. Dit horloge is de perfecte metgezel voor iedereen die een actieve levensstijl nastreeft. De GTR 3 is iets kleiner dan zijn krachtige broer, de GTR 3 Pro, waardoor het comfortabel om je pols past tijdens elke activiteit. Laat je smartphone veilig in je zak terwijl je via het Amazfit GTR 3 Grijs horloge oproepen aanneemt. Met de geavanceerde biometrische sensor meet je tegelijkertijd verschillende gezondheidsaspecten. Je kunt je stressniveau, hartslag en ademhaling monitoren, waardoor je bewust wordt van je lichaam en gerichte acties kunt ondernemen. Dit horloge gaat zelfs een stap verder, doordat het ook je slaappatroon en menstruatiecyclus kan meten. Het heldere AMOLED-scherm zorgt ervoor dat je moeiteloos al je berichten kunt bekijken in hoge kwaliteit. Heb je een complexere opdracht die niet op het scherm past? Geen probleem! Gebruik gewoon spraakassistent Alexa om je opdrachten uit te voeren. Het always-on scherm zorgt ervoor dat je altijd direct toegang hebt tot de belangrijkste informatie, terwijl de batterij lang meegaat. Bij gemiddeld gebruik kan de batterij tot wel 21 dagen meegaan, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen van je horloge tijdens je dagelijkse avont.

Pluspunten
  • Je ontvangt niet alleen meldingen van berichten, maar je beantwoordt ook oproepen met het horloge. Bekijk je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je specifiek traint voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je kunt geen eigen apps toevoegen aan het horloge, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Het horloge heeft geen ingebouwde mogelijkheid tot muziekopslag, dus neem je smartphone mee voor muziek tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTR 3 Grijs

Om erachter te komen of de Amazfit GTR 3 Grijs ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTR 3 Grijs is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTR 3 Grijs koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals