Amazfit GTR 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTR 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTR 3 Zwart.

Specificaties Amazfit GTR 3 Zwart

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W1971OV1N

Omschrijving van de Amazfit GTR 3 Zwart

Met de Amazfit GTR 3 Zwart heb je een stijlvol horloge dat niet alleen je gezondheid, maar ook je sportprestaties in de gaten houdt. Dit horloge, dat iets kleiner is dan zijn broer, de GTR 3 Pro, stelt je in staat om in contact te blijven zonder je smartphone uit je zak te halen. Neem oproepen aan en beantwoord berichten rechtstreeks vanaf je pols. Deze geavanceerde smartwatch beschikt over een biometrische sensor die verschillende gezondheidsmetingen tegelijkertijd kan doen. Monitor je stressniveaus, hartslag en ademhaling, zodat je altijd op de hoogte bent van je fysieke conditie. Daarnaast kan de Amazfit GTR 3 Zwart ook je slaappatroon en menstruatiecyclus meten, waardoor je een compleet beeld krijgt van je welzijn. Het heldere AMOLED-scherm zorgt ervoor dat je al je berichten en meldingen in hoge kwaliteit kunt bekijken. En als je een taak te ingewikkeld vindt om op het scherm uit te voeren, kun je simpelweg spraakassistent Alexa om hulp vragen. Het always-on scherm zorgt er niet voor dat de batterij snel leeg raakt. Bij gemiddeld gebruik gaat de batterij van de Amazfit GTR 3 Zwart tot wel 21 dagen mee. Met dit horloge heb je dus een betrouwbare metgezel voor een lange tijd, zowel op het gebied van gezondheid als technologie.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook een oproep beantwoorden met het horloge. Tijdens het trainen kun je je hartslagzones zien, zodat je gericht kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Je kunt geen eigen apps toevoegen aan het horloge, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Het horloge heeft geen ingebouwde opslag voor muziek, dus neem je smartphone mee om tijdens het sporten naar muziek te luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTR 3 Zwart

Om erachter te komen of de Amazfit GTR 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTR 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTR 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals