1. blackfriday
  2. Amazfit GTS 2 Zilver

Amazfit GTS 2 Zilver Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTS 2 Zilver. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTS 2 Zilver.

Specificaties Amazfit GTS 2 Zilver

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

A1969

Omschrijving van de Amazfit GTS 2 Zilver

De Amazfit GTS 2 Zilver is een elegante smartwatch met een rechthoekig design. Het heldere AMOLED-scherm stelt je in staat om de hele dag door notificaties en berichten te lezen. Daarnaast houdt dit horloge continu je hartslag in de gaten dankzij de geïntegreerde hartslagsensor. Hierdoor krijg je inzicht in je hartslagzones en ontvang je een melding wanneer je hartslag te hoog is. Maar dat is nog niet alles! De GTS 2 heeft ook een zuurstofsaturatiemeter, waarmee je het zuurstofgehalte in je bloed kunt meten. Bovendien meet dit horloge ook je slaap en stressniveaus. Met behulp van handige tips en oefeningen helpt de GTS 2 je om je stressniveau te verlagen. Het is belangrijk om op te merken dat er geen adapter wordt meegeleverd. Wil je de smartwatch opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Met de Amazfit GTS 2 Zilver haal je niet alleen een stijlvol horloge in huis, maar ook een slimme metgezel die je helpt om je gezondheid en welzijn te verbeteren.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook bellen via het horloge als je telefoon in de buurt is. Bekijk je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Dankzij de ingebouwde muziekspeler kun je via je horloge luisteren naar je favoriete afspeellijsten.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen apps aan het horloge toe te voegen, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Met het horloge is contactloos betalen niet mogelijk.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTS 2 Zilver

Om erachter te komen of de Amazfit GTS 2 Zilver ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 2 Zilver is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 2 Zilver koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals