Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze.

Specificaties Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2035OV3N

Omschrijving van de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze

Blijf op de hoogte van je gezondheid en sportprestaties met de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze. Dit horloge is kleiner dan zijn andere seriegenoten en heeft een rechthoekige horlogekast, waardoor het er stijlvol uitziet om je pols. Met de ingebouwde biometrische sensor kun je verschillende gezondheidsmetingen tegelijkertijd uitvoeren. Binnen slechts 45 seconden kun je je stressniveau, hartslag en ademhaling meten. Daarnaast kan het horloge ook je slaap en menstruatiecyclus bijhouden. Het AMOLED-scherm van de Amazfit GTS 3 biedt een heldere weergave van al je berichten en meldingen. En als je een taak te complex vindt om op het scherm uit te voeren, kun je eenvoudig de spraakassistent Alexa inschakelen en haar een opdracht geven. Ondanks het always-on scherm gaat de batterij van dit horloge bij gemiddeld gebruik tot wel 12 dagen mee, waardoor je het niet constant hoeft op te laden. Of je nu een sportieve activiteit wilt bijhouden of gewoon je gezondheid in de gaten wilt houden, de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze is de perfecte metgezel voor jou!

Pluspunten
  • Je ontvangt notificaties en berichten van je smartphone op je horloge. Bij het trainen zie je je hartslagzones, zodat je specifiek traint voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Dankzij gps en GLONASS bepaalt het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan andere vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te telefoneren via het horloge. Het horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee om muziek te luisteren tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze

Om erachter te komen of de Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 3 Witgoud/Roze koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals