Amazfit GTS 3 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTS 3 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTS 3 Zwart.

Specificaties Amazfit GTS 3 Zwart

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2035OVN

Omschrijving van de Amazfit GTS 3 Zwart

Houd je gezondheid en sportprestaties nauwlettend in de gaten met de Amazfit GTS 3 Zwart. Dit horloge is een ware krachtpatser en biedt een scala aan functies om je gezondheid te meten en te verbeteren. Met zijn compacte formaat en rechthoekige horlogekast onderscheidt de GTS 3 zich van zijn seriegenoten. De Amazfit GTS 3 is uitgerust met een geavanceerde biometrische sensor, waarmee je verschillende gezondheidsmetingen tegelijkertijd kunt uitvoeren. Binnen slechts 45 seconden meet het horloge je stressniveau, hartslag en ademhaling. Daarnaast kun je ook je slaappatroon en menstruatiecyclus bijhouden. Het heldere AMOLED-scherm zorgt ervoor dat je al je berichten in hoge kwaliteit kunt bekijken, zonder concessies te doen aan de leesbaarheid. Een unieke functie van de Amazfit GTS 3 Zwart is de spraakassistent Alexa. Met slechts een stemcommando kun je opdrachten geven en informatie ontvangen. Of het nu gaat om het stellen van een herinnering, het controleren van het weer of het afspelen van je favoriete muziek, Alexa staat altijd voor je klaar. Ondanks het always-on scherm gaat de batterij van de GTS 3 lang mee, tot wel 12 dagen bij gemiddeld gebruik. Zo kun je zonder zorgen genieten van alle functies die dit geavanceerde horloge te bieden heeft.

Pluspunten
  • Je ontvangt meldingen en berichten van je smartphone op de horloge. Bekijk je hartslagzones tijdens het trainen, zodat je gericht traint voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Met gps en GLONASS bepaalt de horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te telefoneren met de smartwatch. De smartwatch heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus neem je smartphone mee voor muziek tijdens het sporten.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTS 3 Zwart

Om erachter te komen of de Amazfit GTS 3 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 3 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 3 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals