Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart.

Specificaties Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2168EU1N

Omschrijving van de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart

De Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart is een slim horloge dat jouw activiteiten herkent en registreert. Met automatische activiteitsregistratie kun je gemakkelijk bijhouden hoeveel stappen je zet tijdens een wandeling of hardlooprondje. Maar dat is niet alles, dit horloge biedt ook ruim 150 verschillende trainingsmodi, zodat je zelf kunt kiezen welke activiteit je wilt bijhouden. Met het 1,75 inch AMOLED-scherm en de Zepp-app heb je altijd een duidelijk overzicht van al je gegevens. Je kunt zelfs de route van je training importeren en het horloge zal je de weg wijzen. Tijdens je training kun je ook genieten van motiverende muziek die je van tevoren op je horloge hebt gezet. En dankzij de bluetooth-functie kun je telefoongesprekken accepteren en meldingen van berichten bekijken, allemaal vanaf je pols. Maar dat is nog niet alles, want de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart heeft ook een PPG optische sensor die continu je hartslag en stressniveau in de gaten houdt. Zo kun je altijd je gezondheid monitoren, zelfs tijdens drukke en stressvolle momenten. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want met een volledige acculading gaat deze smartwatch maar liefst 8 dagen mee. Kortom, de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart is de perfecte metgezel voor iedereen die actief en gezond wil leven.

Pluspunten
  • Niet alleen ontvang je meldingen van berichten, maar je kunt ook je telefoon opnemen met het horloge. Dankzij dual-band gps kan het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger bepalen dan vergelijkbare horloges.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om je eigen apps aan het horloge toe te voegen, zoals Buienradar of NS Reisplanner. Het is niet mogelijk om contactloos te betalen met het horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart

Om erachter te komen of de Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit GTS 4 Zwart/Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals