Amazfit T-Rex 2 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart.

Specificaties Amazfit T-Rex 2 Zwart

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2170OV6N

Omschrijving van de Amazfit T-Rex 2 Zwart

Ga op avontuur met de Amazfit T-Rex 2 Zwart. Deze stoere smartwatch is de perfecte metgezel voor al je avonturen. Met de ingebouwde gps en de ondersteuning van 5 satellieten kun je altijd en overal je locatie volgen. En als je even de weg kwijt bent, helpt de handige trackback functie je snel weer naar huis te gaan. Met de Amazfit T-Rex 2 hoef je je geen zorgen te maken over verdwalen. Deze robuuste smartwatch is militair getest en kan tegen een stootje. Hij is ook bestand tegen extreme temperaturen en kan zelfs tot 100 meter diepte in water worden gebruikt. Of je nu gaat wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen, de Amazfit T-Rex 2 is er klaar voor. Met zijn 150 sportprofielen kun je altijd de juiste sportmodus kiezen. Bovendien kan de smartwatch tijdens je krachttraining automatisch de spiergroepen herkennen en de tijd bijhouden. Naast het bijhouden van je sportprestaties, houdt de Amazfit T-Rex 2 ook je gezondheid in de gaten. Met de functie PeakBeats kun je je hersteltijd berekenen op basis van je VO2-max niveau. Daarnaast meet het horloge ook je stressniveau, bloedzuurstofniveau en slaapkwaliteit. Met de heldere always-on Amoled scherm kun je gemakkelijk alle informatie aflezen. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de Amazfit T-Rex 2 gaat tot wel 24 dagen mee. Kortom, dit slimme.

Pluspunten
  • Dankzij 5 satellietsystemen bepaalt het horloge uw locatie, snelheid en route nauwkeuriger dan vergelijkbare horloges. Tijdens het trainen kunt u uw hartslagzones zien, zodat u gericht kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. U zult nooit verdwalen, want met de trackback functie navigeert het horloge u terug via dezelfde weg als waar u vandaan bent gekomen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om inkomende berichten te beantwoorden met behulp van de smartwatch. Dit horloge heeft geen ingebouwde muziekopslag, dus je moet je telefoon meenemen als je tijdens je training naar muziek wilt luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart

Om erachter te komen of de Amazfit T-Rex 2 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit T-Rex 2 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit T-Rex 2 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals