Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud.

Specificaties Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud

Merk

Amazfit

Fabrikantcode

W2170OV8N

Omschrijving van de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud

Ga op avontuur met de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud. Deze slimme horloge is speciaal ontworpen voor de avonturiers onder ons. Met ingebouwde GPS en gebruik van 5 satellieten, kun je gemakkelijk je weg vinden en met de trackback functie ben je altijd in staat om snel en veilig naar huis terug te keren. Verdwalen is verleden tijd met de Amazfit T-Rex 2. Deze robuuste smartwatch is militair getest en kan tegen een stootje. Hij is bestand tegen lage temperaturen en je kunt er zelfs mee zwemmen tot een diepte van 100 meter. Of je nu gaat bergbeklimmen, hardlopen of gewoon in de sportschool traint, de Amazfit T-Rex 2 houdt bij welke spiergroepen je traint en houdt precies de tijd bij. Met keuze uit maar liefst 150 sportprofielen kun je altijd de juiste activiteit selecteren. Maar dat is niet alles! Deze slimme horloge houdt ook je stressniveau, bloedzuurstofgehalte en slaapkwaliteit in de gaten, waardoor je een compleet beeld krijgt van je gezondheid. Het always-on Amoled scherm zorgt ervoor dat je altijd duidelijk kunt zien wat er op je horloge staat, zelfs in direct zonlicht. En je hoeft je geen zorgen te maken over het opladen, want de batterij gaat tot wel 24 dagen mee. Neem dit horloge gerust mee op je reis of hike, het zal je niet in de steek laten. Let op: een adapter wordt niet meegeleverd, maar je kunt.

Pluspunten
  • Met behulp van 5 satellietsystemen kan het horloge je locatie, snelheid en route nauwkeuriger bepalen dan vergelijkbare horloges. Je kunt je hartslagzones zien tijdens het trainen, zodat je gericht kunt trainen voor uithoudingsvermogen of vetverbranding. Je zult nooit verdwalen, omdat het horloge je met de trackback-functie via dezelfde weg terugnavigeert als waar je vandaan kwam.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om te reageren op inkomende berichten via de smartwatch. Dit horloge heeft geen opslagruimte voor muziek ingebouwd, dus je moet je telefoon meenemen om muziek tijdens je training te luisteren.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud

Om erachter te komen of de Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Amazfit T-Rex 2 Zwart/Goud koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals