Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband.

Specificaties Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Merk

Apple

Fabrikantcode

MNJT3NF/A

Omschrijving van de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Verbeter je gezondheid en blijf op de hoogte van al je meldingen met de Apple Watch SE 2022 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband. Deze nieuwe versie is voorzien van een krachtige chip waardoor je Watch SE snel en zonder enige haperingen reageert. Blijf op de hoogte van al je belangrijke meldingen en beantwoord oproepen rechtstreeks via je horloge. Daarnaast meet je ook je slaappatroon en houd je al je trainingen bij. Zelfs tijdens het zwemmen kun je je horloge dragen, want de Apple Watch SE (2022) is volledig waterdicht. Met de ingebouwde gps-sensor hoef je jouw iPhone niet bij je te dragen tijdens het hardlopen om je afgelegde afstand bij te houden. Daarnaast beschikt deze nieuwe Apple Watch over een geavanceerde bewegingssensor die zelfs in staat is om een auto-ongeluk te herkennen. In zo'n geval zal je horloge automatisch een noodoproep verzenden en je noodcontacten waarschuwen. Let op: de oplader wordt niet meegeleverd. Wil je je horloge opladen via het stopcontact? Dan kun je de oplader van je smartphone gebruiken of apart een oplader bestellen. Deze Apple Watch is geschikt voor een polsomtrek van 13 tot 20 cm. Belangrijk om te weten: om de Apple Watch te kunnen gebruiken, heb je een iPhone 8 of nieuwer nodig met iOS 16 of een nieuwere versie.

Pluspunten
  • De Apple Watch SE (2022) reageert snel en zonder haperingen dankzij de nieuwe chip. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je jouw hartslag via je pols. Dankzij de gps-sensor toont de smartwatch je snelheid, afgelegde afstand en route.

Minpunten
  • De Apple Watch SE (2022) heeft geen altijd-aan scherm, dus moet je het horloge inschakelen om de tijd of meldingen te kunnen zien. De Apple Watch SE (2022) is niet compatibel met een Android smartphone.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband

Om erachter te komen of de Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Apple Watch SE (2022) 40mm Midnight Aluminium Midnight Sportband koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals